Gervonta Davis, yasal sorunlar nedeniyle Ryan Garcia Bout ile anlaştı

semaver

New member
Davis koçu Calvin Ford, “Sevdiğim türden galibiyetler,” dedi. “Eğer bir araya getirir ve gerçek yeteneğini gösterirse.”

Ancak Davis’in geleceği, Şubat ayında başlayacak bir vur-kaç davasının sonucuna da bağlı. Baltimore’daki savcılar, 5 Kasım 2020’de Davis’in Lamborghini’siyle kırmızı ışıkta geçtiğini ve başka bir araca çarparak araçta bulunan dört kişiyi yaraladığını iddia ediyor. Bu davadaki bir yargıç, daha önce Davis’in hapis cezasından kaçınmasına izin verecek bir savunma teklifini reddetmişti.

Cumartesi günkü kavgadan on bir gün önce Davis, Florida, Parkland’da tutuklandı ve bir kadının kafasının yan tarafına vurduğu iddiasıyla saldırıyla suçlandı. Daha sonra kız arkadaşı, Instagram’da kendisinin ve Davis’in hararetli bir tartışma yaşadığını ancak kimsenin yaralanmadığını bildirdi.

Gönderisinde, “Duygular yükselirken, gereksiz yere kolluk kuvvetlerini aradım” yazıyor.

Davis geçen hafta suçsuz olduğunu iddia etti.

Vakalar, Showtime’dan Cumartesi günkü programın ring içi görüşmecisi Jim Gray’e Davis’e kendi kariyerini raydan çıkmasını nasıl engelleyebileceğini sormaya sevk etti.

“Bu hafta beni yenebilecek tek kişinin ben olduğumu söyledin. Bundan nasıl kaçınırsın?” dedi Gray.

Davis odaklanacağına ve Haymon gibi güvendiği insanlara daha çok güveneceğine söz verdi.

Ring içinde Davis, güvenilir ve verimli bir problem çözücü olmaya devam ediyor. Zorlu geçen ilk turların ardından Davis imza stiliyle liderliğini genişletti: düşük güç, yüksek hassasiyet, yüksek güç. García 345 yumruk attı ve 55 indi. Davis 239 yumruk attı ancak 99 indi, 8. turun sonlarında García’yı savaşı durdurmaya zorlayan üstten bağlantılar dahil.