Diego Rossi: ‘Fenerbahçe formasının hakkını vermek istiyorum’

semaver

New member
Fenerbahçeli Diego Rossi, kulüpteki dönüm noktalarına dair değerli açıklamalarda bulundu. Galatasaray derbisi ile alakalı yorumlarını aktaran Rossi, Güney Koreli ekip arkadaşı Kim Min Jae ile 2022 Dünya Kupası’nda tıpkı kümede gayret edecek olmanın kendilerine sürpriz olduğunu lisana getirdi.

Ligdeki kalan maçları kazanmak istediklerini belirten Fenerbahçeli Diego Rossi, “Şu anda yeterli bir periyottan geçiyoruz. Kazandığımız maçlar hem moralleri yükseltiyor birebir vakitte beklentileri. Dönemin son devri sıkıntı olacak. Belirleyici bir devir olduğu için zorlaşacak. Önümüzdeki tüm maçları kazanmak istiyoruz” dedi.

Elimden geldiği kadar kadroya yardım etmek istiyorum diyen genç oyuncu, “Her oyuncu oynadığı vakit performansını üste çekebiliyor. Oynadığım her vakit gruba en düzgününü vermeye çalışıyorum. Umarım ben oynamaya, ekip da kazanmaya devam eder” sözlerini kullandı.

“KALEYE YAKIN OLMAYI SEVİYORUM”

Fenerbahçe ve İstanbul’da olmaktan fazlaca mutlu olduğunu tabir eden Diego Rossi, “Her ülkenin kendine has özellikleri var. Türkiye ile Uruguay’ın benzeri özellikleri olduğu için adaptasyon sürecimin çabuk bittiğini düşünüyorum. Fenerbahçe’ye fazlaca şeyler vermek istiyorum. Bu kulübün formasını giydiğim her dakikanın hakkını vermek istiyorum” dedi.

Uruguaylı futbolcu, “Benim oyun usulüm biraz daha dikine oynamaya yönelik. Kaleye yakın olmayı seviyorum” diye konuştu.

“DÜNYA KUPASI SÜRPRİZ OLDU”

Galatasaray derbisini pahalandıran Rossi, “” dedi.

Uruguay ile Dünya Kupası’na gitmek benim için bir düş” diyen Rossi, “Kim Min Jae ile tıpkı kümede çaba edecek olmamız da bizim için sürpriz oldu. Kuralar çekildikten daha sonra ortamızda şakalaştık. Güzel olan kazansın” sözlerini kullandı.